12-годишна велосипедистка е с рани по ръката, гърба и кръста, след като била ударена от 32-годишна шофьорка на разградски „Мини Купър“.
Катастрофата станала около 22.20 часа в събота на кръстовището на ул.“Неофит Бозвели“ и бул.“Цар Освободител“. Тогава момичето карало велосипед по обозначената велоалея, но това убегнало на жената зад волана и се стигнало до злополуката.
Трима пътници пък пострадали в събота по обед край кръстовището на „Джъмбо“ на изхода на Русе за Разград. Там се блъснали „Опел Зафира“ и „Волво“. Най-вероятно 37-годишният водач на опела е погазил пътните правила и е отнел предимството на 24-годишния шофьор зад волана на волвото, който карал по главния път. Леко ранени с охлузвания и натъртвания са трима пътници, които са се возили на задната седалка на опела. 
Резки спирачки, набити от шофьор на автобус от линиите на градския транспорт „Исузу“, пък станали причина за наранявания на пътничка. Случаят отново е от съботния ден, около 13 часа, когато рейсът се движел по бул.“Липник“. Щом водачът рязко намалил скоростта, пътуващата права жена загубила равновесие и паднала на пода, при което получила счупване на ребро.