Жертва на побой в дискотека, срещу която скочил 11 пъти осъждан опитен престъпник, била сюрпризирана по телефона от своя нападател, минути преди да влезе в операционната. От отсрещната страна на слушалката побойникът заявил категорично и арогантно на пострадалия, че не може да му направи нищо, защото „имал връзки навсякъде“. Въпреки вярата му обаче, че е недосегаем, съденият за изнасилване, грабежи, хулиганство и нападения чу на две съдебни инстанции 2 години строг затвор, които вече няма къде да обжалва.
Случката, която доведе за пореден път до съд познайника на властите, е от нощта на 16 срещу 17 май 2012 година. Екшънът се развил в култовата тогава чалга дискотека „Опиум 1“. В малките часове двама забавляващи се младежи тръгнали към тоалетната. Тогава хулиганът В.В. решил да ги последва, тъй като видял удобен момент да респектира единия и да демонстрира своето надмощие. Причината - по-рано бил замерил приятелката му с бучка лед. Така, докато нищо неподозиращият младеж си миел ръцете на мивката, побойникът го ударил силно и неочаквано с юмрук в лявото око, от което той изгубил равновесие и паднал на земята. След това силовакът невъзмутимо излязъл от тоалетната и се върнал на масата си в заведението, където продължил да се забавлява. В същото време нападнатият бил прикрепян с помощта на свой приятел, който го придружил до болницата. 
Докато жертвата се гърчела от болки в главата и окото, побойникът явно се почувствал въодушевен и горд от проявената безпричинна агресия. Затова решил да повтори сценария и да набие свой познат, който се забавлявал в дискотеката. Така около 3 часа отишъл до масата на набелязаната жертва и го привикал в същата тоалетна. Обяснил му, че иска да си поговорят само двамата на тихо местенце. Когато влезли в тоалетната, биячът без предупреждение стоварил юмрук в лицето на  мъжа, при което му счупил носа и бликнал фонтан кръв. Въпреки че жертвата вече била безпомощна, побойникът  решил да затвърди позициите си и посегнал да го удари още веднъж. Щом посегнал обаче, набитият инстинктивно вдигнал ръка пред лицето си, за да се предпази. Тогава забелязал, че хулиганът държи метален бокс. След миг получил втори удар, при който се изплашил и опитал да избяга, при което насилникът го ударил още веднъж в гръб и мъжът паднал с лице към земята. След добре свършената работа „боксьорът“ невъзмутимо отново се върнал на масата си в заведението. Набитият успял да се изправи и започнал да мие кръвта си от лицето, когато в тоалетната влязъл неговият приятел, който чул за кошмарната случка отпреди минути. И той тръгнал към болницата, където станало ясно, че трябва да претърпи операция на счупения си нос. А малко преди да легне на масата, телефонът му звъннал и чул как побойникът ще излезе чист като сълза от ситуацията.
Увереността на закоравелия престъпник, че ще се измъкне не била разколебана и по време на разглеждане на побоя в съда. Тогава изведнъж двамата бити променили показанията си на 180 градуса - започнали да се оправдават, че са излъгали за ударите, че искали да натопят сочения за побойник и да му направят мръсно. Пък и били пияни, а повод за отмъщението им бил фактът, че родовете им били скарани преди време. 
Този опит за напасване на версиите на побойника и жертвите обаче бе отхвърлен от две съдебни инстанции. Вместо това магистратите отчетоха, че хулиганът е демонстрирал груба сила, гавра и издевателство над двамата мъже, за да докаже своя бабаитлък.