Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович в обичайния си високомерен стил отговори на думите на бившата звезда на "червените дяволи" Ерик Кантона, който обяви, че в Манчестър може да има само един крал.

Наскоро Кантона обсъди преминаването на Ибра на "Олд Трафорд" и каза, че "това е най-добрият избор, който можеше да се направи". Французинът допълни, че шведът най-сетне ще се почувства у дома си. След всички приятни думи по адрес на скандинавския нападател Кантона го предупреди, че няма шанс да завладее "Олд Трафорд". "В Манчестър може да има само един крал", каза той, визирайки себе си. "Ако ти искаш, можеш да бъдеш принц".

Днес шведският вестник "Aftonbladet" публикува отговора на Златан. "Възхищавам се от Кантона и чух какво каза. Но аз няма да бъда крал на Манчестър. Аз ще бъда бога на Манчестър!".

Очаква се Ибрахимович да започне тренировки с "червените дяволи" тази седмица. Без да е ритнал топката дори и веднъж с фланелката на Манчестър Юнайтед, Ибра вече успя да счупи няколко постижения, в това число за най-много харесвания в социалните мрежи и силов рекорд по време на медицинските изследвания.