Централен защитник трябва да пристигне днес в лагера на „Дунав“. Става дума за млад футболист, който най-вероятно ще играе в русенския отбор със статут на преотстъпен. Според осведомени източници идването на стопера е 99% сигурно. Опцията пред него била да премине в друг тим от Първа лига, но младежът заявил пред клубните си шефове, че предпочита да играе в Русе.
„Дунав“ може да се сдобие в последния момент още с централен нападател и халф - позиции, на които старши треньорът Веселин Великов също се нуждае от повече варианти. Таранът има скромен опит в мачове от елитната дивизия, докато 22-годишният халф е с повече мачове в първия футболен ешелон. Въпросът за тяхното привличане ще бъде решаван след 17 юли. В момента и двамата са на лагер със сегашния си тим.  
Вчера сутринта футболистите тренираха в жегата на Градския стадион. Преди заниманието момчетата поздравиха левия бек Атанас Атанасов, който навърши 31 години. Честит рожден и от „Утро“!
Рожденикът не взе участие в основната тренировка, тъй като продължава да се възстановява след контузия. Компания на Атанасов в обиколките около терена правеше десният бранител Георги Кременлиев.  
Както писа „Утро“, „Дунав“ ще гостува в събота за контролен мач срещу елитния румънски тим „Волунтари“.