Грозно отмъщение за раздяла, при което момиче било изтипосано в интернет сайт от своя бивш любим редом до тарифа за уж предлагани сексуални услуги, стана повод за съдебно дело. Проблем обаче се оказа, че обидената е дала бившия си на съд в последния възможен момент и вече нямало как да се направи проверка от какъв интернет адрес са публикувани обявите. Затова на първа инстанция мъжът бе оправдан, но решението може да се обжалва.
Двамата се запознали чрез интернет сайт през пролетта на 2014 година. До февруари 2015-та живеели заедно в дома на момчето заедно с родителите му. След това обаче се разделили и няколко месеца по-късно дамата заживяла с нов мъж. 
Сюрпризът от еротичната обява дошъл на 11 октомври 2015 година, когато телефонът на момичето звъннал, а отсреща мъж я попитал откъде да я вземе, тъй като се интересувал от услугите й. За броени минути се изредили още двама кандидати, след което тя усетила за какво става въпрос. От един от кандидатите за платен секс момичето разбрало, че има нейна обява в сайт „Адам и Ева“. Набързо влязла в интернет и видяла собствената си снимка редом до тарифа от 40 лева и обещания за вълнуващи еротични преживявания. Заснела скрийншот на видяното, след което се обадила на администратора на сайта, за да свали обявата. Така и станало.
Ден по-късно обаче позвъняванията от мъже продължили. Видяла, че отново има нейна обява, затова пак се обърнала към поддръжката на сайта и тя била премахната. 
Всичко това я накарало да помисли, че грозните действия са дело на бившия й любим, затова пуснала жалба в полицията. Не след дълго той признал, че е публикувал омаскаряващите обяви, но е искал просто да се пошегува. Извинил се на бившатаси изгора, след което случаят бил прекратен по взаимно съгласие.
Седмица преди да изтече срокът за пускане на тъжба в съда и завеждане на частно дело обаче, момичето решило, че все пак иска бившият й да понесе отговорност за направеното. Затова пожела той да бъде справедливо наказан, както и да й плати 1500 лева обезщетение.
Сайтът обаче нямал задължение да пази архив на обявите си и заради дългия изминал от публикациите до иска срок нямало как да се засече кой е пуснал секс офертата. А това, че преди време бившият любим бил признал, че той е виновен, че няма как да се докаже на практика, прецени съдът и го оправда.