За новия сезон се готвят и наставниците в детско-юношеската школа на „Дунав. В навечерието на първенствата „Утро“ разговоря с шефа на школата Драгомир Григоров.

- Г-н Григоров, с какви отбори ще играете в различните възрастови групи?
- Детският тим и юношите старша възраст ще участват в първенствата на зоната. Отборът с футболисти до 15 години ще е в състава на Елитна група „Североизток“, а юношите до 19 - в Елитната национална лига. 
- Кои треньори ще ръководят отделните формации?
- Набор 2000 година ще е грижа на Емил Иванов. Аз ще тренирам децата, родени през 2002-а. 2003-а ще са под крилото на Димитър Тотев, а подготовката на 2004-а ще е ангажимент на Тодор Тодоров и Йордан Стоянов. Мартин Друмев ще работи с набор 2005, а пак аз - с 2006. Децата, родени през 2007 година, ще се готвят при Мариян Тодоров. Емил Иванов и Емануил Върбанов ще поемат набор 2008, а Мартин Друмев и Вихрен Узунов - 2009. 
- Ще набирате ли още деца?
- По принпип няма да върнем нито едно талантливо дете. Проблем е, че всички групи са попълнени, но за съжаление възможностите на базата ни са ограничени.
- Какво очаквате от следващата есен?
- Футболистите в отделните възрастови групи да продължат с развитието си, а до няколко години най-добрите от тях да имат такава класа, че да са готови за първи стъпки като играчи на мъжкия отбор.