Да влезе доброволно за 6 години в затвора се съгласи осъжданият и преди Танжер Тахир, който нападна и ограби проститутка на бул.“България“. 
Случаят е още от 16 юни 2015 година, когато заедно с приятели от Разградско младият мъж се позабавлявал с жрицата. След известно време отново се отбил до магистралната си познайничка, но тогава сеансът ударил на камък. И тъй като Танжер не успял да се възползва в пълна степен от услугите на проститутката, си поискал парите обратно. Тя обаче проявила опърничавост, не приела никакви рекламации и отказала да му върне дори лев. Тогава мъжът се развилнял и благодарение на физическото си надмощие успял да отмъкне всичко, което магистралната хетера носила в себе си. След това отпрашил заедно с приятелите си, които го чакали.
Оказало се, че освен около 250 лева Танжер е свил и солидно количество презервативи, които раздал на свои приятели. Отмъкнал й дамската чанта, както и телефона, който изгорил и хвърлил в обществената тоалетна на разградското село Желязковец. Данни по делото сочат, че за да стигнат до мобилния апарат разследващите се принудили да ровят из селския нужник.
За стореното Танжер можеше да бъде наказан и с конфискация на имущество, но разследването показало, че той няма нищо на свое име, затова и няма какво да му се вземе. Допълнително утежняващо положението му бе обстоятелството, че той е ограбил проститутката в изпитателния срок на предишна присъда - 3 години условно с 5-годишен изпитателен срок за блудство.
В крайна сметка състав на Русенския окръжен съд прецени, че договорената между обвинението и защитата 6-годишна присъда е справедлива и окончателно я одобри.