Моделът от Русе Иво Недев, който стана популярен заради приликата си със световноизвестния актьор Долф Лундгрен, ще бъде в центъра на събитията във втория сезон на сериала „Откраднат живот“. А до ключовото му появяване в набралата огромна популярност продукция на Нова тв се е стигнало благодарение на поредното му участие в холивудски екшън, сниман в България.
В „Hitman Bodyguard“ Иво, който от известно време е мениджър на дискотека в Студентски град в столицата, влиза в ролята на висш служител от парламента в Хага. Едрокалибреният екшън, чието излизане на екран предстои, е събрал на едно място звезди като Самюъл Джаксън, Гари Олдман и Райън Рейнолдс. Участието на Иво в холивудската продукция се оказва трамплин към появяването му в популярния български сериал. След като приключва своята част от снимките в екшъна, Иво получава покана да играе и на телевизионната снимачна площадка.
Кога и в какъв момент Иво ще се появи на малкия екран, се крие в дълбока тайна. Първо - такива са правилата и всяко предварително изтичане на информация се санкционира тежко. И второ - Иво се появява в повратен момент за героите и всеки детайл около ролята му крие риск да издаде заплетения сюжет с участието на любимците на публиката д-р Василев, д-р Захариева и д-р Генадиев.
Иво, който има титли от различни конкурси за красота, включително и отличието „Мистър България“, вече има опит в снимането и на български, и на международни продукции. Едни от най-атрактивни са сцените му в „Непобедимите 3“, където е дубльор на Долф Лундгрен и спокойно може да бъде объркан с известния актьор. За това свидетелстват и комичните ситуации покрай снимките, когато самият Харисън Форд поздравява гримирания Иво, като го обърква с истинския Долф. Освен това бе привлечен и за участие в един от сезоните на най-успешния български тв сериал „Под прикритие“.