Нищо неподозиращ човек се оказал в ролята на поръчител на бърз кредит, без изобщо да е подписвал документи. Въпреки това обаче бил осъден от Арбитражен съд да върне 3350 лева, които официално висели на негово име. След това се задействала и машината за събиране на дългове от страна на частен съдебен изпълнител. А престъпна отговорност за кашата, според прокуратурата, има съдената вече десетина пъти бивша шефка в беленския клон на „Профи кредит“ С.И. Така прецени на първа инстанция и състав на Беленския районен съд, който осъди измамничката на 1 години затвор. Присъдата обаче може да се обжалва.
За стореното през февруари 2013 година рецидивистката всъщност се сдоби с общо 3 обвинения, но съдът прецени, че по две от тях е невинна и я оправда.
Цялата история е около кредит, от който познат на служител във фирмата за бързи кредит се нуждаел. Служителят говорил принципно с трети човек, който се съгласил да стане поръчител на неговия човек и това било докладвано на шефката С.И. Тя пък без много да му мисли го вписала като солидарен длъжник по въпросния заем, без набеденият поръчител дори да подозира. На титуляра била отпусната сумата от 3350 лева. А щом тръгнал да ги тегли, ловката измамница решила да го придружи и в банка в Бяла дори се представила за негова внучка. Още в салона теглилият заем й предал 1500 лева, но по каква причина е станало това, съдът не се нае да предполага, тъй като сметна, че между тях имала някаква уговорка. В съдебно заседание самият кредитополучател обяснил, че имал нужда от 1500 лева - кандидатствал за повече, защото му било обяснено, че толкова малка сума не отпускали. 
Съвсем скоро рецидивистката чу окончателна присъда от 4 години затвор за това, че изтеглила 6000 лева на името на хора с увреждания без те изобщо някога да са кандидатствали за сумата. Целта й била да се облажи с някой лев на гърба на случайни жертви.