Че страстите между привържениците на два противникови отбора остават само на терена, доказаха за пореден път заклетият привърженик на ЦСКА адвокат Светослав Михов и запаленият фен на „Левски“ и майстор на наденичките Илиян Нацев.
Михов от години е редовен клиент на Нацев и всеки път, докато вървяла покупко-продажбата, двамата дружески се закачали на футболна тема. Особено приятно им било да обсъждат мачовете от предишната вечер и така и двамата били наясно с предпочитанията си във всички възможни национални първенства на Стария континент. 
Тъй като вече знаел за слабостта на Нацев към „Ювентус“, едно от първите неща, които Михов сложил в куфара си от Италия към България, били медальон и шапка на отбора за русенския им фен. Разбира се, закачките продължили, а към списъка с любими тимове от началото на май месец категорично се прибавил и шампионът на Острова - „Лестър“. Тъй като имал приятели точно в този шампионски град, Михов решил да продължи с приятните изненади. Така от вчера Илиян вече има тениска с всички атрибути на „Лестър“, доставена му от русенци, които живеят в Англия.
Още днес /вчера, б.а./ ще отида на първата тренировка на „Дунав“ с нея и ще пожелая на отбора да постигне резултата на „Лестър“ - от провинциален клуб да стане шампион, каза развълнувано Илиян Нацев. Истината е, че сърцето му бие най-силно за „Дунав“, а в други двубои стиска палци за останалите си любимци -националния отбор на Италия, „Шалке 04“, „Ювентус“, „Евъртън“, „Лестър“ и „Левски“. Които, без „Юве“, може би по една случайност /дали?!/ играят със сини екипи.