Мъж от Борисово се държал арогантно с полицаи от Сливо поле, като ги наричал корумпирани боклуци, заплашвал ги с уволнение и че ще ги направи „трактористи“ за назидание. Четиримата униформени запазили спокойствие, а Л.Р. продължил с обидите, като нарекъл единия „пъдар“ и на висок глас обявил пред струпаните хора, че ще се изпикае на гроба на починал полицай в селото. 
Грозната сцена станала на 8 септември миналата година пред очите на свидетели. Причината бил скандал за 1000 лева, който имал Л.Р. със собственик на склад в селото. Невъздържаният мъж твърдял, че му дал парите, а другият отричал. В разгара на скандала била повикана полиция. Униформените влезли в склада, но като не намерили посочената сума от 1000 лева, излезли и уведомили Л.Р., че парите ги няма. Това го ядосало и той започнал да обижда и заплашва полицаите. Изстъпленията му продължили и на следващия ден.
Впоследствие до прокуратурата е пусната жалба от РПУ Сливо поле за уронване на авторитета на служителите му, която бе разгледана от Районния съд. След преценяване на фактическата обстановка по случая съдията наложи на Л.Р. пет денонощия арест. Решението може да се обжалва днес пред Окръжния съд.