Уютна тераса, аранжирана с много цветя, големи екрани, проектори, четири вида наливна бира, изкушаващи барбекю предложения от пилешко, свинско месо, риба и още куп кулинарни вкуснотии - всичко това посетителите могат да открият в комплекс „Радилон“. Професионалният екип на едно от най-хитовите заведения в Русе се е погрижил и за най-малкия детайл, за да може феновете на европейското първенство по футбол да изживеят пълноценно емоцията.
Лятната тераса, която е със 150 места с мека мебел и кожени столове, предлага видимост към плазмите и видеостената от всяка точка. А за да бъде прохладно през горещите летни дни и нощи, е инсталирана водна охладителна система с мъгла, която понижава температурата на въздуха с около 10 градуса.
Гледайки мачовете в приятна атмосфера, гостите ще могат да опитат и новите предложения от лятното меню на заведението. През уикендите пък опитните готвачи на „Радилон“ ще ви изненадат с интересни специалитети на вечерта, които са извън традиционното меню. 
Големите компании, които залагат на познатото и традиционното, могат да опитат предложението от килограм крила и килограм ребра на барбекю. Любителите на пиците пък ще бъдат изкушени от разнообразните пици с хрупкаво тесто и пресни, свежи италиански продукти, приготвени на пещ. Сред новите предложения в лятното меню впечатление при салатите правят „Спирит“, която е с белен розов домат, авокадо, рикота, маслини каламата, лимоново-зехтинен дресинг, както и „Рикота“ - микс свежи салати, белен домат, сирене рикота, маслини каламата, овкусени с домашно песто. В едно от най-хитовите русенски заведения посетителите могат да опитат и от вкуснотиите с манатарки, като ароматно свинско бонфиле със сос манатарки и гарнитура пикантен императорски ориз. Неустоми са и билковите хапки с бекон и манатарки, овкусени с билково масло и с гарнитура императорски ориз. Отличително сред предложенията в менюто е и шиш кебапът, който представлява кълцано месо в було с ароматни подправки върху подложка от хлебче на пещ и свежа салатка. В сайта на комплекса radilon.bg може да намерите пълна информация за предлаганите храни и напитки. 
От 11 години заведението в сърцето на квартал „Здравец“ привлича стотици клиенти от целия град с вкусни и разнообразни ястия, обедни менюта, вечерни изненади, организиране на семейни и фирмени тържества. Професионалният екип на комплекса непрекъснато доказва своята преданост към клиентите, удовлетворявайки и най-изтънчения вкус. Комплекс „Радилон“ е синоним на отлична кухня, перфектно обслужване и достъпни цени, а емоциите са винаги гарантирани. Освен лятната тераса заведението разполага с кафе-ресторант и градина, които са с капацитет 80 места, както и с механа със 120 места.
Поради големия интерес е желателно гостите на комплекс „Радилон“ да направят предварителна резервация на телефони: 082/ 507 407; 0895 521 292.