Моторист се блъснал в две паркирани коли с мотор без регистрационна табела и избягал, вероятно за да прикрие и друго нарушение.
Инцидентът е станал на ул.“Шипка“ в понеделник около 17.15 часа. Около входа на платения паркинг на пазара с рев минал мотоциклет „Сузуки“, но се унесъл и последователно ударил паркирани фолксваген и опел. След удара във втората кола мъжът паднал на земята, но веднага скочил, отърсил се и побегнал. 
Очевидци подали сигнал на тел.112, но дошлият екип на КАТ документирал само нанесените щети и прибрал сузукито в Пътна полиция. Собственикът му вероятно лесно ще бъде открит, но доказването кой е бил на седлото ще е доста по-трудна задача.
Пак в понеделник, но в 11.20 часа, кола блъснала пешеходец на пътното платно под автокъща „Нунки“ на бул.“Христо Ботев“. Вместо да спре обаче, водачът ускорил към „Цар Освободител“ и заради шока потърпевшият не успял да види дори цвета на автомобила. Човекът е откаран в болницата с рана на лицето и травма на кръста и е настанен в ортопедия.
Общо 17 пътни инцидента, за радост без пострадали, са станали в понеделник.