Групата за стари градски песни „Нежни чувства“ към пенсионерски клуб „Надежда“ в Щръклево ще поднесе красив букет от шлагери и някогашни хитове на публиката в селото. Това ще стане в концерт, който групата ще изнесе на 10 юни от 17 ч в салона на читалище „Възраждане“. С това съставът с ръководител Пенка Минчева кани щръклевчани да споделят празника на певците - 20-годишнината от създаването на групата за стари градски песни. 
За времето от създаването си до днес щръклевските изпълнителки на вълнуващи песни от недалечното минало са преживели много възходи и са покорили немалко артистични върхове. Те са носители на първи награди в Стара Загора на фестивала „Под липите прах се сипе“, в Русе на „Талантът възраст няма“, в Прегледа на пенсионерската самодейност в София, на фестивала „Листопад на спомените“ във Варна, на песенни форуми в Априлци, „Балканфолк“ във Велико Търново, Пловдив, Балчик, Силистра и много други. 
Специално внимание отделят самодейките от групата на местните празници в родното си село. За всеки празник те подготвят грижливо китка от свои изпълнения, които радват и вълнуват до сълзи публиката. Със сигурност това вълнение ще обземе и зрителите на предстоящия в петък юбилеен празничен концерт, убедени са от „Нежни чувсва“.