Практическо обучение „Продавай успешно в Румъния“ ще проведе създадената наскоро от местни ентусиасти Академия за онлайн търговия. Събитието е подкрепено от Българо-румънска търговско промишлена палата и ще се проведе на 18 юни в хотел „Теодора Палас“ от 10 часа. Това ще е вторият форум, организиран от академията след първата конференция за онлайн търговия, проведена в Русе през януари.
По време на обучението водещи търговци и онлайн специалисти от северната ни съседка ще предоставят полезни съвети как да развием своята маркетингова стратегия и продаваме успешно на пазар с повече от 10 милиона потребители в мрежата.
Гост-лектори ще са представители на FAN Courier - един от водещите куриерски оператори в Румъния, Vivre Deco - най-бързо развиващият се он-лайн търговец в Румъния и България, 2Performant - една от водещите Affiliate маркетинг компании в северната ни съседка и др. 
На събитието ще присъстват и доказани български професионалисти в сферата на маркетинга, които от години провеждат успешни кампании за свои клиенти на румънския пазар.
Обучението е насочено към всички български търговци, включително и тези, които все още не разполагат с онлайн магазин и нямат присъствие в мрежата. На тях ще се демонстрира колко лесно и бързо могат да управляват интернет платформа дори и на чужд пазар.