25 първи места, 7 втори и 5 трети. Това е накратко резултатът, с който се завърнаха танцьорите от студио „Фрийдъм“ от участие в RIMINI International Dance Open в италианския град Римини. Русенци бяха единствената българска формация, която се състезава със състави от Унгария, Италия, Македония, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Румъния, Черна Гора. 
Освен снопа призове русенчета получиха и други награди. При малките Александър Няголов взе и Best Talent Award, който му осигурява безплатно настаняване при участието в PRAGUE International Dance Open през ноември. Пак през ноември Сашко има и друго участие с такава награда - в състезанието в Скопие. 
При най-големите Best Talent Award отиде при Веселина Панайотова, която получи и пълна стипендия за участие в танцов фестивал през юли в Мачерата, Италия. Ръководителите на „Фрийдъм“ Анита и Алекс Асенови пък получиха специални награди. Безплатни семинари за всички танцьори от студиото ще има на фестивала в Мачерата, където децата ще работят с 11 преподаватели от различни танцови области. И като черешка на тортата от награди бе обявен директен достъп на „Фрийдъм“ до IDAC - Международната танцова академия през септември. 
Ръководството и децата благодарят на фондация „Бистра и Галина“ и на фирма „Булмаркет“ за финансовата подкрепа на тази поредна изява, донесла куп награди.