Две години и четири месеца затвор е окончателното наказание на разлютен клиент на ресторант „Бели Лом“ във Ветово, който изпочупил камара чаши, чинии и бутилки, нахвърлил се върху служителките, а след това скочил и на дошлите на място полицаи.
Макар да се води неосъждан, мъжът вече бил лежал в затвора след присъда за измама през 2007 година. Бил известен със своя огнен нрав, който ставал неудържим най-вече след пийване на маса. Алкохолът разпалил искрата и на 9 януари 2014 година, когато ветовчанинът заседнал в заведението и започнал да обръща чаша след чаша. След полунощ спиртът в кръвта му заговорил и под негово наставление пияният започнал демонстративно да чупи чаши и чинии по пода на кръчмата. Въпреки че персоналът му направил няколко забележки, той продължил с чупенето, като в един момент се нахвърлил върху недоволната помощничка в заведението, която отнесла шамари, крещене, блъскане, дърпане, а накрая и закана, че ще бъде убита.
Познати укротили за малко разбеснелия се мъж, а в този момент нападнатата повикала полиция. В кръчмата дошъл и синът на собственика и щом започнал да му търси отговорност, кръвта на пияния отново кипнала и изпълненията в гръцки стил продължили. Той отказал да си покаже документите на пристигналите двама полицаи, като им крещял, че ще счупи още чаши, чинии, бутилки и че ще прави каквото си иска. За капак ги засипал и със закани - че единият полицай ще бъде заколен, а другият само бит. Заканите щели да се реализират, след като излезел от затвора. Един от униформените отнесъл и шамар, след който колегата му съборил нападателя на земята и му сложил белезници. Проверка с дрегер измерила силата, която извирала от ветовчанина - 1.72 промила алкохол.