Жена пострада тежко при челен сблъсък между русенски автомобил „Хюндай“ и тежкотоварен камион с румънска регистрация вчера на Беленския баир. Поредният инцидент на кървавия път Русе-Бяла се е случил малко преди 16 ч вчера на около 4 км от Бяла в посока Русе. На място веднага са изпратени две линейки, а движението дълго време се осъществяваше двупосочно в едната лента.  
По първоначална информация камионът, който се е движил в посока София, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал челно пътуващия към Русе лек автомобил. Камионът се преобърнал на пътното платно. За щастие жертви няма. В автомобила са пътували мъж, жена и дете на 2 години. При удара е пострадала 45-годишната жена, която е с множество травми и откарана в УМБАЛ-Русе. Опасност за живота й няма. 50-годишният мъж е със счупен таз, а детето е само с охлузвания. Те са транспортирани в болницата в Бяла.
Изясняват се причините за катастрофата, като най-вероятната е несъобразена от водача на камиона скорост на мокър и хлъзгав път.