Отборът на Левски ще представи официално пред феновете екипите за новия сезон 2016/2017 в срещата със Славия днес.

Двата тима се изправят един срещу друг от 18:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“, а домакините ще излязат с титулярните „сини“ фланелки с лика на националния герой Димитър Списаревски.

Димитър Списареевски е български летец-изтребител, офицер, поручик, получил кръст за храброст (посмъртно). Родът му е от Кюстенджа. Загива при боен полет, след като сваля тежък американски бомбардировач Б-24 чрез въздушен таран, по време на бомбардировките на София през Втората световна война.

Ликът на Списаревски личи и на останалите два екипа – вторият (жълт) и третият (светлосин). Фланелките са изработени в чест на 100-годишнината от неговото раждане.

Всеки привърженик ще може да се сдобие с тях днес при официалното откриване на новия модерен магазин на тима. Създаденото по европейски модел помещение отваря врати в 10:00 часа на партерния етаж на Сектор „А“ в близост до ВИП входа на самото съоръжение.

Титулярната „синя“ фланелка ще е с цена 69 лв. и за момента ще е налична в размери от S до XL. В същите размери и същата цена ще бъде в продажба и фланелката от втория резервен екип в жълт цвят.

На цена от 49 лв. пък всеки привърженик ще може да се сдобие с третата фланелка за сезон 2016/2017, която е в небесно синьо. Тя е налична в размери от 6XS до 3XL.

Специално за деня на откриването всеки привърженик ще ползва намаление от 10 % на всеки артикул, който не попада в друга промоционална цена.

Магазинът ще отвори врати в 10:00 часа и ще работи до края на срещата със Славия – 20:00 ч.