Реферът от Велико Търново Георги Давидов, 12-и в последната ранглиста на елитните съдии у нас, ще ръководи последния домакински мач на „Дунав“ в „А“ група. Асистенти на Давидов утре на Градския стадион в двубоя на русенския отбор срещу „Верея“ /Стара Загора/ ще са Георги Дойнов и Илия Капарашев. Съдийски наблюдател ще е бившият международен арбитър от Велико Търново Милко Георгиев.
Мачът от 18 часа би трябвало да е зрелище, защото двата тима ще са освободени от каквото и да е било напрежение. „Дунав“ вече влезе в елита, а гостите се спасиха от изпадане. Освен това старозагорският тим не е за отписване с прелюбопитните си имена в него.  
Играещ старши треньор на „Верея“ е 37-годишният бивш централен защитник на „Литекс“, „Оцелул“ /Галац/, „Интер“ /Баку/, „Стяуа“ и „Славия“ Живко Желев. По десния фланг на отбраната действа игралият за „Берое“, ЦСКА и „Локомотив“ /Пловдив/ Здравко Илиев. 
Диригент в средата на терена е Джуниет Яшар. Той игра дълги години в „Калиакра“, а по-късно записа сезон при Велислав Вуцов в „Левски“.  
Основният човек в атаката е нападателят Дончо Атанасов. Той има огромен опит с екипите на „Миньор“ /Раднево/, „Берое“, „Черно море“, „Любимец“, „Лемановия“ /Полша/. 
Един от вратарите е 196-сантиметровият конгоанец с френски паспорт Кристофер Мафумби. 22-годишният юноша на „Лил“ Мафумби има 20 мача с националния отбор на Република Конго.