Бившият и настоящият приятел на момиче се оказали в опасна близост в тоалетна в бар и там отритнатият любим направил всичко възможно да защити честта си.
Инцидентът станал на 30 януари 2015 година в заведение „План Б“. До него се стигнало, след като дамата прекратила отношенията си с доскорошния си приятел, тъй като й писнало от непрекъснатата му ревност и агресивни изблици. Седмица по-късно тя вече била в обятията на новия си любим, но това не било преглътнато от бившия. Той дори отишъл у тях, часове наред я убеждавал, че трябва отново да се съберат, като междувременно заплашвал, че новият й приятел ще пострада. Така и станало въпросната вечер, когато компаниите се засекли в бара. Бившият изчакал настоящия да отиде до тоалетната, последвал го, след което започнал да го налага с юмруци. Момчето се оказало със счупен нос и рани, а облятото му с кръв лице предизвикало шок сред приятелите му, след като той се върнал на масата. След инцидента биячът доволно се похвалил в социалната мрежа, че е защитил честта си и вече е спокоен.
За отнесения бой новият любим поиска от бившия 3000 лева обезщетение, както и съдът да го накаже справедливо. На първа инстанция районните съдии прецениха, че нападателят не заслужава да носи наказателна отговорност и го глобиха с 1000 лева. Отделно ще трябва да плати 1500 лева парична компенсация за раздаваните юмруци. Решението може да се обжалва.