25 вместо 28 години затвор. Това наказание определи Апелативният съд във Велико Търново на 24-годишния Милен Бичкиджиев, който уби от бой пияния до несвяст свой дългогодишен приятел Джошкун Сюлейманов. Второинстанционнната присъда може да се обжалва и пред Върховния касационен съд.
Случаят е от 29 март 2015 година, когато квартирата в Троянските блокчета била домакин на неколкодневен алкохолен разгул. Питиета влияели особено негативно на домакина Милен, който станал агресивен и започнал да раздава шамари на гостите си. Дошлият добре почерпен Джошкун наблюдавал ситуацията отстрани, доколкото можел, тъй като едва се държал седнал на табуретката. След като изгонил предишните си жертви, Милен тръгнал именно към безпомощния си 30-годишен приятел. Той отдавна му имал зъб заради това, че бил наричал по груб начин майката на приятелката му. А преди да подхване връзка с Милен, момичето имало отношения с Джошкун. Въпреки че Джошкун мирно и тихо седял, емоциите в Милен напирали и той започнал да го млати по главата. Битият обаче бил неадекватен и не реагирал по никакъв начин на ударите. Въпреки липсата на съпротива и защита, Милен съборил Джошкун на земята и продължил да го удря. После го вдигал и пускал да пада няколко пъти, като тялото му се удряло в земята заради високия му ръст. Джошкун успял да каже само „Стига бе, брат“, но приятелят му не спирал. Не се вслушал и в молбите на приятелката си да престане. А момичето било принудено да стане очевидец на издавателствата, тъй като не можело да избяга, защото Милен бил заключил входната врата и взел ключовете в себе си.
Междувременно побоят продължавал - Милен от височината на ръста си, а няколко пъти и от табуретката, скачал и падал на колене върху тялото на Джошкун в стил ММА-боеве. Удрял го с коляно по главата, също и с табуретката, с холната масичка, с ритници по главата и тялото. След това взел нож и започнал да рисува с него по гърдите и корема на жертвата си. По някое време решил да премести тялото на Джошкун, влачил го няколко метра и тогава му светнало, че той не мърда. Момичето опитало да му направи сърдечен масаж, но без успех. Тогава Милен започнал да се притеснява, че е направил тежка поразия. Приятелката му поискала да извикат линейка, но той забранил, като я заплашил, че ако го направи, тя ще бъде следващата. Милен извикал негов познат, който видял, че Джошкун няма пулс, преместили го на леглото, завили го с юрган и тримата излезли от квартирата. Цял ден убиецът скитосвал по улиците и се чудел какво да прави, докато не се предал в полицията и сам разказал какво е извършил. 
Експертиза посочила, че Джошкун е получил най-малко 15 удара, а смъртта му е настъпила заради множеството счупвания на ребра, гръдна кост и разкъсване на сърцето. 
Съдът на втора инстанция обърна внимание на факта, че Джошкун е бил в безпомощно състояние, тъй като изследване на урината му отчело 4.19 промила алкохол. 
Експертът изрично е отбелязал, че при такова алкохолно опиване при непривикнали към алкохола се наблюдава тежко потискане на централната нервна система, като е възможно сопорозно състояние или кома, възможно е и пълно обезчувствяване към болкови дразнители. Независимо от състоянието на пострадалия и неговата невъзможност да се защити, подсъдимият не спирал да нанася нови и нови удари. Жертвата е млад човек, в разцвета на своята възраст - 30 годишен, пред когото животът тепърва е предстоял, посочиха апелативните съдии. Въпреки това отчетоха, че Милен е имал тежък живот - отраснал в домове за сираци, а преди това бил пребиван от баща си, след което от ранно тийнейджърство започнал да взема наркотици и да пие алкохол. Затова намалиха с 3 години присъдата, с която окръжните съдии в Русе го наказаха. Сметнаха обаче, че правилно младежът е осъден да плати 200 000 лева обезщетение на майката и бащата, загубили сина си.