Четиримата запалени рокаджии Мариана Костадинова, Катя Йорданова, Мирослав Павлов и Алберт Григорян са печелившите, които ще се насладят на концерта на една от най-великите рок банди „Юрая Хийп“, а Ивелин Радулов е големият късметлия, който освен това ще има и възможност да се срещне на живо с легендите. Имената на петимата щастливци бяха изтеглени сред многобройните участници в поредната игра с три въпроса на „Утро“ и организаторите на гастрола на знаменитите британци в Русе „Loud Concerts“. 
И петимата печеливши са израснали с музиката на „Юрая Хийп“, запалили са се по бандата още в ученическите си години, а сега са изключително развълнувани от предстоящата среща с тях. Всички са единодушни, че „Джулай морнинг“ е вечният хит на бандата. 
Ивелин Радулов обаче е единственият късметлия, който ще чуе на живо, и то лично от Мик Бокс как е създаден хитът „Джулай морнинг“ и защо групата е сменила две имена. Това са два от въпросите, които вълнуват 46-годишният механик. За останалите питания пък ще му подскаже неговият най-добър приятел, който е огромен почитател на бандата. 
„Юрая Хийп“ са една от любимите ми групи, харесвам музиката им от ученическите ми години, а на 1 юли задължително слушам „Джулай морнинг“, сподели Ивелин. 
Добрата новина, че ще слуша на живо песните на рок бандата, застигна отец Мирослав Павлов по време на служба в църквата „Св.Николай Чудотворец“. 61-годишният свещеник с млад дух влиза с музиката на „Юрая Хийп“ в казарма през 1975 г., когато бандата е на мода. Запаленият фен перфектно познава творчеството и историята на „Юрая Хийп“. Пази почти всичките им плочи, а една от любимите му песни е „Lady in black“. Разбира се, бил е и на концерта им през август в далечната 1988 г. на стадион „Дунав“, като дори помни песента, с която е започнало събитието. 
Късметът да чуе и види на живо рок групата се усмихна и на единадесетокласничката от Дойче Шуле Габриела Григорян. Тя ще присъства на концерта благодарение на баща си Алберт, чийто талон изтеглихме вчера. Габи много обича тази музика, запали се от мен и от вуйчо си и ме помоли да попълня талона и да го изпратя, тъй като е много ангажирана. Често играем, но това е първата ни печалба и сме много щастливи, сподели Алберт. 
Две бяха дамите, които изтеглихме сред многобройните участници, дали верен отговор на въпросите в играта - 42-годишната Мариана Костадинова, която работи в баничарница, и 53-годишната Катя Йорданова, която е безработна и отделя време на шието на гоблени. 
Имах усещането, че ще спечеля. Наистина по Великден стават чудеса. Още от ученическите си години харесвам този състав, но не съм ходила на техен концерт. Музиката им много ме зарежда и винаги когато имам възможност си пускам техните парчета, сподели Катя. 
Фенка съм на групата и искам да ги видя на живо, каза пък Мариана.