18-годишен, нахъсан и с татуировка на схвастика – така изглежда обвиненият за убийството на 87-годишната баба в Малорад., информира bulnews.  Даниел Пламенов се вмъкнал в къщата й и я бил до смърт. Според разследващите възрастната жена е била жестоко пребита от момчето с помощта на метална щанга.

Случаят потресе цяла България, но за Даниел Пламенов  не бе изнесена подробна информация. Независимо, че е безработен, самият той посочва за себе си като информация, че е към „бодигардовете от ВИС”. От профила му във Фейсбук става ясно, че е страстен почитател на Хитлер.

На снимките, които Даниел е публикувал, се вижда, че обича бързите коли и напоителните купони. Има и приятелка - Станимира, която очевидно е много влюбена. „Моето бебе, винаги хубав, както винаги, затова те обичам бебе!”, гласи нейн коментар под негова снимка.

Младежът дошъл преди няколко години в Малорад и заживял с баща си и баба си. Има и криминално досие заради нападения и кражби. Хора в селото често стават жертва на различни набези. Две патрулки на полицията се грижат за сигурността. В нощта, когато е нападната възрастната жена обаче никой не е чул нищо.