Улисана в телефонен разговор жена, която междувременно се оглеждала в задното стъкло на автомобил, не видяла, че колата всъщност се движи на заден и опасно я приближава. Затова не се отместила, а отнесла удар, който я повалил на земята и й уредил травма на десния крак. А шофьорът, който бил зад волана на виновното „Ауди А4“ стигна до съд за това, че не е бил достатъчно внимателен.
Случаят е от 29 януари 2015 година, когато бизнесменът отишъл да измие колата си на автомивка „Лукс“ на ул.“Потсдам“. Всички клетки били заети, затова паркирал и зачакал да му дойде редът. В същото време на мястото била и жена от Хотанца, която стояла права с кръстосани крака, оглеждала се в задното стъкло на автомобила и говорела по телефона. 
Инцидентът станал, когато шофьорът видял, че му е дошъл редът, качил се в колата си и тръгнал да я вкарва в свободната клетка. Според обвинението обаче той не бил достатъчно съобразителен, тъй като не се е огледал за препятствия назад, не видял жената, която продължавала да стои зад аудито, и я блъснал. Въпреки привидно незначителната скорост от 4.5 км/ч тя паднала и си изкълчила дясната колянна капачка. 
За причинената по непредпазливост средна телесна повреда шофьорът бе предаден на съд, но бе освободен от носене на наказателна отговорност. Вместо това бе глобен с 1000 лева, а шофьорската му книжка бе отнета за 2 месеца. Решението на първа инстанция обаче не му хареса и той го обжалва. Магистратите уважиха отчасти оспорването му, като прецениха, че глобата е достатъчна санкция и водачът няма нужда да стои без книжка дори и ден. Затова окончателно му позволиха да шофира.