Събран от кол и въже и изцяло с български футболисти, отборът на ЦСКА разби смятания за костелив орех „Берое“ с 2:0 и в мача реванш от турнира за купата на България. От едната страна бяха съвсем неизвестни момчета като Динчев, Чорбаджийски, Кикарин, Йорданов, Райчев, Маламов, Цветков, от другата фланелки в зелено разхождаха чуждестранните „звезди“ Джоман, Елиаш, Том, Маркес, Милисавлевич.
На вниманието на Стойчо Младенов - не ставало с българи, а? Е, всичко не може да стане наведнъж, защото този отбор е в началото на пътя си, но всички момчета в „червено“ играха като на живот и смърт. И ако ги оставят да се развиват, ще растат още.  
А капитанът Галчев, който едва стоеше на краката си след края на мача, каза в ефир: „Ще се хванете за главата, ако знаете какви заплати вземат някои наши футболисти!“
Сиреч, жълти стотинки според стандартите на  чужденците в отбора на съперника! Да не говорим за играчите на „Лудогорец“ и „Левски“.
Става, г-н Младенов, и с българчета става! Само че някой трябва да работи с тях и да не разменя пасове с мениджъри на скъпи и измислени звезди от чужбина. Ей с тези „звезди“ ЦСКА натрупа колосални дългове и днес се гърчи дали да го има и как ще го има. 
Христо Янев показа какво трябва да се прави.