Щастлива случайност прекъснала блудствените похождения на братовчед, тръгнал да насилва 13-годишна роднина.
Грозните действия са от нощта на 29 срещу 30 юни 2015 година в Тетово. Тогава майката на момичето събудила дъщеря си и я инструктирала да заключи къщата, тъй като е нощна смяна и отива на работа. Детето изпълнило заръките, след което отново си легнало. Малко по-късно обаче на един от прозорците започнало да се тропа и момичето видяло свой втори братовчед. Мъжът го заставил да му отвори, за да не разбие вратата. Момичето се изплашило, но в съседната стая спяла по-малката му сестричка и решило да отключи, за да не се събуди детето от тропането и да не се стресне. Още щом влязъл в къщата, похотливият братовчед загасил лампата, дръпнал момичето и започнал да го целува. Жертвата се опитала да се отскубне, но перверзникът бил прекалено силен за нея и продължил да я опипва и да мърсува.
Гаврата била прекратена от прибирането на брата на нападнатата, което стреснало насилника. Той заповядал на братовчедка си да мълчи и побегнал, но баткото го видял и започнал да разпитва сестра си какво се е случило. Въпреки че било видимо уплашено и разстроено, момичето премълчало истината. Тийнейджърът веднага се обадил на майка си да се прибере от работа, но насиленото дете и пред нея не обелило дума. Едва на следващия ден, когато стресът преминал, споделило какво е преживяло и семейството се обърнало към полицията.
Така перверзният роднина, който има жена и две деца, стигна до съд, където бе отчетено, че макар вече да е реабилитиран, той е имал две предишни осъждания. Вече има и трето - 2 години затвор, но присъдата може да се обжалва.