Многодетният баща Красимир Т., който направи публично достояние тежкия си живот и трудното свързване на двата края в многолюдната фамилия, окончателно бе глобен заради грозни думи към свой възрастен съсед. След разнасяне и връщане на делото срещу него по различни инстанции, таткото окончателно бе освободен от носене на наказателна отговорност и санкциониран с 1000 лева за това, че обвинил комшията си, че е педофил. Отделно ще трябва да му плати и 500 лева обезщетение за грозното клеветене на името му.
Конфликтът между двамата се разгорял, след като месеци наред повечето жители на блока се оплаквали от неимоверния шум, който се носи от многодетното семейство. Стигнало се до свикване на събрания, отправяне на предупреждения и дори писмени оплаквания до общината. Целта - 12-членното домакинство да бъде принудително изведено от жилището. Бащата обаче контрирал негативната кампания срещу семейството си и също подал жалба до кмета, в която посочил, че Иван Х. вдига скандали и е педофил. Заради тези позорни думи пенсионерът заведе дело срещу многодетния баща, като поиска 5000 лева обезщетение. 
Окръжният съд посочи, че наложената глоба далеч не е прекомерна, както защитата на Красимир твърди. А обезщетението от 500 лева, което трябва да плати на охуления пенсионер, дори било ниско, но тъй като не е обжалвано, няма как да бъде завишено.