С четири награди се завърнаха от 19-ия международен панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“ възпитаниците на Професионалната гимназия по икономика „Елиас Канети“. Те се представиха на панаира ТФ ФЕСТ за тренировъчни фирми в Пловдив с 3 учебни предприятия с 12 ученици. 
Фирмата „СладКоМед“ на Симона Крумова, Станислава Станева, Софи Георгиева и Христо Боянов и тяхната ръководителка Румянка Ценева спечели четирите приза. Те бяха класирани на второ място за най-добро сътрудничество с фирма-ментор и на трето място за комплексно представяне. Иновативността и предприемаческите нагласи на екипа единадесетокласници бяха оценени по достойнство и от представители на Варненския университет по икономика и мениджмънт - оттам предоставят 7 стипендии за ученици на гимназията по икономика, всяка от които е от 3000 евро за целия период на обучение в учебното заведение. 
Четвъртата награда е титлата „Мис ТФ ФЕСТ“ - тя бе присъдена на Станислава Станева, която е един от енергичните двигатели на „СладКоМед“. Екипът получи поздравления и от фирмата-ментор - Пчеларски център „Южен“ от Стара Загора, с която русенските ученици си сътрудничеха през цялото време на представянето си в Пловдив.