Клуб „New Life“ и Национална модна агенция Идея Прима ви канят на една олинклузив емоция - конкурса за красота и европейски зрелища Мис и Мистър Топ лица на Русе 2016.
Модното събитие це бъде на 22 април, петък, от  23 часа в новата катедрала на нощния живот в Русе - клуб „New Life“.
За тези, които биха искали да се запишат за участие в конкурса, ще споделим, че модното състезание изповядва философията на пълен фейрплей! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините , спонсори от известни и реномирани русенски фирми. Естествено, запазено присъствие в така наречената Комисия на честа имат и представители на русенските  медии, посочват организаторите. 
Председател на журито ще бъде ММА звездата на дунавската столица на България Емил Захариев.
Мис и Мистър Топ лица на Русе 2016 присъства в културния и нощен живот на града вече 12 години, провежда се в три тура - бански, официален и артистичен тур. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“.
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен  награден фонд.
За да влезете в хола на шоу бизнеса, елате първо в преддверието му, на генералната репетиция и кастинга- в деня на шоуто, на 22 април от 16 часа в клуб „New Life“, а същата вечер, пак там е и вече споменатият стилен спектакъл. За да участват в конкурса, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години и да отговарят на така наречения  принцип на уседналост, тоест да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Русе. В шоуто за модели има и още един конкурс - Мис и Мистър Български топ лица- клон Русе. В него могат да участват желаещи както от Русе, така и от други градове.
 Съорганизатор на шоуто на сезона Мис и Мистър Топ лица на Русе е Национална модна агенция „Идея Прима“ с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията Димитър Увалиев.
На тези, които се триумят дали да  посетят модното събитие на сезона, ще кажем: „Не пропускайте един на пръв поглед обикновен конкурс, поднесен по необикновен начин!“, казват от „Идея Прима“ и посочват възможностите за записване за участие - на телефони 0887 57 99 42, 0899 29 05 85 и 0878 18 16 48 , както и във Фейсбук страницата Идея Прима.
За поредна година медиен партньор на изявата е и вестник „Утро“.