17 талантливи русенски момичета и момчета членуват в Клуб 2015 на проекта „Награди за успелите деца на България“ на фондация „Димитър Бербатов“.
Списъка откриват 8-годишните Кристина Баракова и Мира Пуйкова, 9-годишната Аделина Радева и 13-годишната Габриела Йорданова в категория поп пеене.
Най-много са членовете в категория математика - 9-годишният Давид Йорданов, 13-годишният Виктор Кожухаров, 11-годишните Йордан Петков и Мария Кирилова и 14-годишната Цветелина Стефанова.
Русенските членове в категорията танцово изкуство са 10-годишната Никол Димова, 11-годишната Малвина Стоянова и 17-годишната Веселина Панайотова.
Останалите членове са 10-годишната Божана Монева в категория художествена гимнастика, 14-годишният Джем Мустафа - изобразително изкуство, 8-годишната Диляна Иванова в категория шахмат и 14-годишните Никол Павлова и Николай Димитров съответно с авиомоделизъм и пиано. 
В края на май ще стане ясно кои от определените 371 ученици за членове на осмия клуб на ежегодния проект са на-добрите за изминалата година. Тогава лично Бербатов ще награди избраните лауреати и финалисти, а желанието на фондацията е да събере всички деца от Клуб 2015 на голям общ празник.