Над триста късметлии са спечелили големи печалби  от билети на Национална лотария. Не малка част от тях са закупени от обекти на lafka от различни населени места в цялата страна.
Мартин Георгиев на 48 г. от гр. Монтана е един от тези късметлии. Той спечели една от най-мечтаните печалби от билетите на Национална лотария, а именно огромната сума от 500 000 лв. Щастливецът признава, че купуването на билети от lafka вече се е превърнало в традиция за него. Късметлийския Билет „Кеш x 50“ определено ще промени живота му  към по-добро. С парите  Мартин планира на първо време да си купи собствено жилище и да отиде на екзотична почивка, а за остатъка от страхотната печалба ще мисли след това. 
Освен печалбата на Мартин  билетът „Кеш x 50“ крие още 9 печалби от 500 000 лв.
38 годишната Цветелина Денева от гр. Добрич в ден като всеки друг заедно със съпруга си отиват да закупят сутрешния вестик от обект на lafka в града. Освен вестник семейството решава да си купи и билетче на Национална лотария. Билетът е „Monte Carlo Рулетка“, а невероятната печалба е 100 000 лв. Младата жена е хигиенист по професия , но заедно със своята половинка развива бизнес с пчеларство, който планира да развие със спечелената награда.
Късметът от билетите на Национална лотария може да се усмихне на всеки. Такъв е и случаят с 59 годишния Христо Панчугов от с. Емина. Христо редовно си  купува билети на Национална лотария „за да си пробва късмета“ и тази стратегия на края му носи успех. Мъжът купува дневната дажба билети от обект на lafka и след бързо изтъркване и проверка открива, че печели 100 000 лв. от билета „Златните Пирамиди“. Христо планира да инвестира печалбата в собствения си бизнес, а на всички онези, които все още се съмняват в късмета си, пожелава „Да играят и да вярват!“.
Поредна печалба в размер на 100 000 лв. падна от билет „Златните Пирамиди“. „Направо скочих от стола след като го проверих“ - така Станко Станков от гр. Кубрат описва емоцията последвала изтъркването на билета. Младият късметлия, който по настоящем е безработен, ден след  ден е пробвал късмета си, докато накрая всичко си дошло на мястото. С поредния закупен билет от lafka Станко от раз променя живота си.
Късметът на Национална лотария и Lafka усмихна и Равина Шаркова от Пловдив. Дамата е на 71 години, а билета с който печели, е от играта „Златните Пирамиди“. Макар Равина да си купува билети на Национална лотария сравнително отскоро, късметът и проработва доста бързо. Едва няколко месеца след първото си изтрито билетче Равина купува поредния билет от обект на lafka, за да открие, че печели невероятната сума от 100 000 лв. С част от спечелените пари планира да сбъдне своя стара мечта, а именно да посети града на любовта Париж, а остатъка да подари на сина си. 
Всеки един от нас би могъл да е на тяхното място и да промени живота си  с голяма печалба от Национална лотария! Повече информация за печелившите може да получите на сайта www.7777.bg, казват от Национална лотария.