Дисциплинарната комисия към Областния футболен съвет ще се събере утре в 11 часа, за да разгледа на заседание поредните изстъпления в мач от първенството. Поводът ще е прекратеният в 30-а минута двубой „Глоджево“-“Пристис“ /Долапите/, от който гостите си тръгнаха със служебна победа с резултат 0:4. 
Главният съдия Илиян Пейков дал край на мача при резултат 0:1, тъй като футболисти на домакините му налетели с юмруци. Джуниет Юсуф и Сурай Абдула получили червени картони, но глоджевци не се кротнали и продължили да му налитат, подкрепени и от публиката. Пейков нямало какво да стори, освен да надуе свирката.
„Бъдете сигурни, че ще вземем адекватни решения. Простотиите в домакински мачове на „Глоджево“ се превърнаха в рецидив. Няма да търпим подобни бабаитски сцени“, заяви пред „Утро“ председателят на Областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс.
Дивизия „Изток“: „Юделник“-“Дунав“ /Сливо поле/-0:6, „Сокол“ /Червена вода/-“Спартак“ /Хотанца/-6:1, „Дунарит“ /Николово/-“Вихър“ /Семерджиево/-3:0, „Мартен“-“Приста“ /Средна кула/-0:1.
Дивизия „Запад“: „Ботев“ /Копривец/-“Дунав“ /Батин/-2:13, „Атлетик Зора“ /Тръстеник/-“Янтра“ /Ценово/-0:1, „Партизан“ /Босилковци/-“Левски“ /Новград/-3:1, „Левски“ /Караманово/-“Борово“-3:1, „Янтра“ /Долна Студена/-“Младост“ /Екзарх Йосиф/-0:0.