Руският балет „Тодес“ превърнал се отдавна в световна марка, избра да включи и Русе като част от националното турне в България.
При поредното си 13-о гостуване трупата предстaви постановката „Мы“ едно двучасово невероятно преживяване, оставящо без дъх публиката в „Булстрад Арена“.
Комбинацията между страхотната хореография, музика, танц и светлина, представят на зрителите едно усещане за красота, феерия и пълнота на сетивата.
Един спектакъл, в който не се усеща как времето лети. Лети и солистката на трупата, която в танца „Пеперуда“ се намира през повечето време във въздуха и едва само за 30 секунди от изпълнението си има досег със сцената.
Друг танц покани зрителите в музей на восъчни фигури, където оживяха исторически персонажи като Иван Грозни, Хитлер и Наполеон.
Специална част от спектакъла бе посветена и на Майкъл Джексън, като наред с него можеха да се видят както индийски мотиви, хип-хоп, така и романтични класически хореографии.
Танцьорите отново впечатлиха с грациозност, перфектност и акробатичност, която трябва да се види поне веднъж, за да се почувства магията в тази цветна комбинация от светлина, танц и музика, обобщава БГНЕС.