Русенските тийнейджъри проявиха значително по-слаб интерес към новата книга „#Сподели“ на влогъра Емил Конрад, имайки предвид фурора на дебютната му „Нещата, на които не ни учат в училище“ миналата година. Не липсваха, разбира се, развълнувани тийнейджъри, които окупираха книжарница „Хермес“ час преди официалния старт на срещата с младия автор. Преди година обаче събитието предизвика истинска истерия, а опашката бе като река. Тогава русенските младежи задръстиха цялата централна улица „Александровска“и чакаха с часове, но пред друга книжарница. Вчера в 11 часа пред „Хермес“ имаше около 60 русенски младежи основно между четвърти и седми клас, които търпеливо изчакаха, за да се сдобият с автограф и да си направят селфи с интернет сензацията Емил Конрад. Той пък посрещна с усмивка всички свои почитатели и с удоволствие се снима с тях. 
Миналата година чакахме 3 часа, а сега само 40 минути. Първата му книга ми беше много интересна и затова реших да си купя и новата, сподели 11-годишната Александра. 
Разбрахме, че Емил Конрад е в града и решихме да дойдем, тук бяхме 20 минути по-рано. Имаме и първата му книга, но без автограф от него. Още утре започваме да четем „#Сподели“, казаха 10-годишните Велияна и Мария, а майката на едно от момичетата коментира, че е гледала интервю на младия писател по телевизията, което я е впечатлило и че Конрад е доста интелигентно момче. 
Вече не знам Русе кой поред град е в турнето ми. Срещите не ме изморяват, а ми доставят удоволствие. Забавно ми е, защото се виждам с хора, които са гледали видеата ми, сподели за „Утро“ младият писател.