Преди две години единият от братята - Марко, намушкал управител на заведение и охранител. На 19 април 2014-а, около 4 ч сутринта, мъж от ромски произход нахлува в бар "Фламинго" в Правец и нападнал брата на наемателката на заведението с нож, пише Balkanec.com.След схватката управителят на заведението бил с две порезни рани, едната в близост до сънната артерия, а другата - по ръката. Тогава лекарите обявили, че е с опасност за живота. В мелето имало и втори ранен - охранителят на заведението, който пък бил с порезна рана на ръката. 

Впоследствие в заведението нахлула група от над 25 човека от ромски произход, въоръжени с тръби, ножове, секири и започнали да чупят наред. Всички витрини, маси и столове били на парчета. Полицаи пристигнали бързо и предотвратили второ меле. Жандармерията задържала нападателя, който бил от Ботевград и работел като охранител в местно казино. Под публикацията в градския сайт хора коментират, че нападателят на управителя на бара бил Марко Петров, брат на известния в града Цветан-Скинара.

"Полицията предприела предупредителен изстрел, след като били изведени ранените и заведени към бърза помощ в Правец. Ромите са тръгнали да се саморазправят с полицията. Из Правец се говори също, че някои са били закарани в Бърза помощ в Ботевград, където са ги причакали голяма група от роми и са ги нападнали отново", пишат хора.