Доскорошният старши треньор на „Дунав“ и столичния „Левски“ Николай Господинов помогна на девойките от Гимназията по икономика да се класират за финалите на националното ученическо първенство. Николай беше поканен от ръководството на училището като консултант на треньорката Теодора Илиева на зоналния турнир в Разград. Русенските момичета се класираха първи след победи срещу отбора на домакините и срещу тим от Търговище. Ивон Горанова пък бе избрана за най-полезна състезателка. Финалите ще са на 5-8 май.
„Ако съм свободен тогава, ще помогна отново. Благодаря за доверието на г-жа Илиева и директорката на гимназията г-жа Румяна Белчева“, заяви Господинов пред „Утро“. 
В момента той кара следдипломен стаж в Иконома като абсолвент в специалността „Педагогика на обучението по физическо възпитание“ в Югозападния университет на Благевград . 
Отборът на Гимназията по икономика: Алиция Михайлова, Аксел Алиева, Йоана Симеонова, Виктория Манолова, Александрина Тороманова, Ивон Горанова, Боряна Семкова /капитан/, Даниела Георгиева, Елеонора Ганчева и Деря Ерол.