БФС пусна нова малка порция с програмата на още няколко кръга от първенството на „Б“ група. „Дунав“ ще играе на 19 март като гост на „Ботев“ /Гълъбово/, а ето и мачовете на русенския отбор нататък. 
2 април - „Дунав“-“Локомотив“ /ГО/ - 17 часа
9 април - „Оборище“ /Панагюрище/-“Дунав“ - 17 часа
16 април - „Дунав“-“Банско“ - 17 часа
23 април - „Локомотов“ /Мз/-“Дунав“ - 17 часа
28 април /четвъртък/ - „Дунав“-“Добруджа“ - 17 часа
Сега остава в БФС да намерят време, за да официализират датите и часовете на „Дунав“-“Септември“ /Симитли/, „Пирин“ /Разлог/-“Дунав“, „Дунав“-“Верея“ /Стара Загора/ и „Спартак“ /Плевен/-“Дунав“, с които ще бъде сложена точка на първенството в „Б“ група. 
А в Гълъбово се стягат сериозно за мача с „Дунав“. Според домакините този път зрителският интерес бил доста по-сериозен и на стадиона щели да дойдат повече от обичайните около 350 души. 
В „Ботев“ смятат, че отборът им е по-силен от есента заради привлечените през зимата Янко Вълканов, Вълчан Чанев, Стелиян Евтимов, Любомир Александров, Ивелин Илиев. Защитникът Вълканов има стаж в ЦСКА, „Славия“ и куп други отбори, като допреди четири месеца е бил футболист на тим от Казахстан. Чанев се знае като бивш играч на „Хасково“ и „Нефтохимик“. Нападателите Александров и Евтимов дойдоха от „Свиленград“ и „Загорец“. „Ботев“ бе на път да се подсили и с младежкия национал от „Берое“ Ивелин Илиев, но в крайна сметка той остана в Стара Загора.