Запознали се чрез новите технологии мъж и жена завързали бурна връзка по интернет, която дори завършила с брак. Семейното щастие обаче траяло едва 2 дена.
Двойката се намерила по скайп, като благодарение на чата и видеовръзката любовта помежду им пламнала. Докато връзката им се задълбочавала, бъдещата булка живеела в Гърция, а любимият й - в България. Дошъл заветният момент, когато влюбените се запознали на живо и през август 2013 година дори заживели заедно в Ново село като двойка. Така в продължение на 3 месеца те поддържали отношения досущ като семейство, след което официализирали съюза си и сключили брак. Два дни след радостното събитие обаче младоженците се скарали. Изглежда кавгата разстроила безвъзвратно отношенията им, тъй като булката мигновено се върнала обратно при майка си в Гърция. Оттогава младото семейство прекратило всякаква връзка, а младоженецът дори заминал за Германия. 
И тъй като 2 години бракът им съществувал само на хартия, съпругът решил, че вече няма смисъл от него и поиска съдът да го разтрогне. Своето мнение обаче булката така и не заявила. Районните съдии сметнаха, че това е единственият логичен развой, но решението може да се обжалва.