Една от дъщерите на Трифон Иванов – Галина, написа на личната си страница във Фейсбук, че апартаментът на баща й е пуснат в продажба. Тя уточнява, че по документи жилището вече не е на починалия на 13 февруари легендарен футболист, а принадлежи на майката на приятелката му Валя.
Галя добавя, че жената, която продава апартамента, в момента шофира джипа, който бе собственост на Туньо.

"19 дни след погребението на баща ми неговият апартамент вече се продава. Простете ми – неговият апартамент, който, оказва се, по документи не бил негов, не е и на нас, децата му, нито е на негов роднина. Собственик е майката на неговата приятелка", пише Галя.
"Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново да ви разкажа всичко това.
И ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", написа още Галина, която живее в Германия заедно със съпруга си Красимир. Двамата имат две деца – момченце и момиченце.