Невъзможността футболен запалянко да преглътне факта, че има хора с различни предпочитания от неговите и подкрепят конкурентен на любимия му клуб, му донесоха окончателна условна присъда.
Случаят е от 11 юли 2014 година, когато бащата на 3 деца лепял стикери като заклен фен на ЦСКА. След като приключил с работата си и превъзбуден от обърнатите чашки алкохол, той отишъл до масите на заведение до Градските хали и попитал дали има някой от „Левски“. Един от мъжете си признал, че симпатизира на синия футболен клуб, което предизвикало взрив от емоции у заклетия цесекар, започнал да обижда левскаря и му праснал силен юмрук в лицето. На следващия ден изялият кроше се стреснал от огромния оток на лицето си и отишъл на зъболекар, който заключил, че е със счупена челюст. По-късно бил освидетелстван и от съдебен лекар, след което пуснал жалба в полицията.
На първа инстанция огненият червен запалянко получи присъда под минималната, която законът предвижда - половин година условно с 3 години изпитателен срок. Той обаче обжалва наказанието си, като посочи, че прибегнал до физическа саморазправа, защото бил в състояние на афект. В подкрепа на неговите твърдения свидетелства синът му, който отишъл на място след хулиганските изпълнения и заявил, че баща му първо е отнесъл удар от синия фен. Съдиите на втора инстанция обаче не видяха доказателства за силното му раздразнение и не се съгласиха с тезата му. Вместо това потвърдиха окончателно условното наказание.