Девет пъти осъждан автомонтьор седна на подсъдимата скамейка за пореден път, след като получи 5 обвинения. Според прокуратурата той е викал, буйствал и обиждал спешни медици и полицаи, заканил се е с убийство на двама служители на реда и е праснал 3 юмрука на униформен, дори счупил метална врата в ареста. За грубото хулиганство той закръгли присъдите си на 10, като на първа инстанция отнесе 5 години затвор.
Случаят е от 25 април 2015 година, когато опитният престъпник седнал зад волана на крайслер, но по някое време заспал. 
Заради това автомобилът катастрофирал в района на бл.305 в кв.“Чародейка“, като се качил на бордюра и спрял. Въпреки удара и факта, че колата работи и е с включени фарове, водачът спокойно продължил да спи, като удобно подпрял главата си на прозореца на шофьорската врата. Блъснатият крайслер направил впечатление на минувач, който помислил, че мъжът е пострадал тежко от катастрофата и подал сигнал на спешния телефон 112. След минути на място пристигнали медицински екип и пътни полицаи, а по-късно и двама полицаи от Второ районно. Униформените светнали с фенерче колата и започнали да чукат по стъклата. Опитали да отворят някоя от вратите й, но всичките били заключени. След няколко минути тропане водачът се разбудил и макар да видял махащите полицаи, изобщо не се трогнал от интереса им към него. За да документира случващото се, единият от полицаите взел фотоапарат и започнал да снима. Това разсънило шофьора, той отворил рязко вратата и излязъл, отправил се към „фотографа“ и му праснал три юмрука, като с единия нацелил носа му. Заради агресията останалите полицаи го съборили на земята, хванали му ръцете, но хулиганът започнал да буйства и да псува и униформените, и медиците. Нарекъл ги боклуци и се заканил, че щял да изнасили жените и децата им, а ако ги срещне на улицата, ще ги спука от бой. Обърнал се и към тръгналия да го снима полицай, като му заявил, че ако имал оръжие, щял да му пръсне главата. Отправените заплахи, включително и за живота на униформения, дали основание на полицаите да арестуват нападателя и белезниците щракнали на ръцете му. Опитите медиците да го прегледат ударили на камък и той започнал да обижда и заплашва и тях. Заради това бил откаран в сградата на полицията и вкаран в стая в звено „Конвой“. Там издевателствата продължили и хулиганът започнал да блъска с ръце и крака металната врата, при което счупил бравата и изкривил една от пантите. Като видял опустошителните му действия, служител отишъл да му направи забележка да престане с агресията, но и той отнесъл закани за убийство. 
Дързостта и цинизмът към органите на властта го изправиха пред съда, където буйният хулиган бе категоричен, че е невинен. Нещо повече - самият той бил жертва, тъй като бил обезпокоен в тъмната част на денонощието, която е отредена за почивка. Освен това  бил отвлечен и бит, въпреки че никой нямал право да му досажда между 22 и 6 часа.
Деветте присъди за кражби, които престъпникът започнал да върти още като непълнолетен, не са го превъзпитали, сметна състав на Русенския районен съд. Вместо това той по груб и радикален начин пренебрегвал правовия ред и е с изградени трайни престъпни навици. Затова магистратите сметнаха, че заслужава почти максималната по закон присъда - 5 години строг затвор. Наказанието може да се обжалва.