Две халета плюс стоманолеярен корпус на бул.“Тутракан“ 100, собственост на фалиралата „Прециз интер холдинг“, изкара на търг частен съдебен изпълнител. За длъжник впрочем вече се води „ПИХ индъстри“ АД. 
Имотите се простират на хиляди квадратни метри и за тях се искат общо 4 357 000 лева. Продават се цех за тръби, който включва различни складове, халета и битова сграда. Върху имотите има няколко ипотеки за над 15 милиона лева.
Впечатление прави още продажбата на пет склада и две силажни ями с цистерна за гориво, които се предлагат срещу 2.5 милиона лева. Помещенията, които се простират върху близо 3000 кв.м застроена площ в местността Слатина, са собственост на „Велес холдинг“ АД. Дружеството впрочем е обезпечило задълженията на изпадналата в несъстоятелност „Трета топ“ ООД.
Складовете са използвани за смески, фураж, горивно-смазочни материали, резервни части и строителни материали. Продава се включително и бензиноколонка. Имотите се простират на близо 15 000 кв.м. Те са ипотекирани за 2 милиона лева.