Новият президент на ФИФА Джани Инфантино открадна шоуто на треньори, футболисти и фенове с решението си за въвеждане на видеотехнологии по време на мач. Според БиБиСи технологията ще влезе в сила от сезон 2017/2018 година. Видеоарбитърът ще се ползва при спорни ситуации като отменени голове, червени картони, дузпи и дискусионни картони.
Новата мода би трябвало да е нещо като мехлем за футболисти като Мартин Камбуров, който каза след съботния мач с „Левски“ /1:1/: „Палячовци! Идват тук и не свирят нищо! Явно толкова могат. Не виждам от какво ги е страх“.
Тъй рече таранът на „Локо“ /Пд/ по адрес на главния „палячо“ Цветан Кръстев и другите „палячовци“.
Да чуем и старши треньора на „Пирин“ Наджи Шенсой след неделния мач срещу „Лудогорец“ /1:3/: „Можем да играем 11 срещу 11, но как да играем срещу 11 в другата половина плюс реферите?“.
Шенсой допълни: „Бях предупреден, че Станислав Тодоров е съдия на отбора от Разград. Двете му  полувремена бяха тотално различни!“
Видеоповторенията, поне в България, няма да решат проблемите. И тогава ще се намери някой, който да каже, че техниката е манипулирана, че не е поставена на правилното място, че дава грешки и т. н.
Сеньор Инфантино ще удари и по нас, зрителите. Как при повторенията, които показват очевидното, ще се караме поне цяла седмица дали имаше, или нямаше дузпа, картон, засада? Този човек направи такава услуга на „палячовците“! Най-добре ще е въобще да ги махне и мачовете да се свирят от роботи.