38-годишен рецидивист влиза в затвора за 1 година и 8 месеца, след като се заканвал и обсипвал с ругатни четирима полицаи. Впрочем мъжът бе предаден на съд за общо 7 престъпления, които успял да навърти за нула време.
Случаят е от 5 октомври 2015 година, когато около 30 минути след полунощ 52-годишен таксиметров шофьор се обадил на 112 заради агресивен клиент. Водачът отказал на мъжа да го закара и изял юмрук в лицето. На място бил изпратен полицейски екип от Първо районно, който вместо да стресне рецидивиста, разпалил още повече бойния огън в него. Униформените чули върли обиди и цветни епитети, съпроводени от закани, че ще бъдат смазани, смелени, пребити и още утре ще са мъртви. Покрай „пречукването“ и „коленето“ на „куките“ и „нещастниците“ рецидивистът разкачил пагона на единия полицай и извадил радиостанцията, закачена на униформата му, докато той се опитвал да го арестува и вкара в патрулката.
За цинизма и дързостта към четиримата полицаи и удара в лицето на таксиджията 38-годишният мъж направи пълни самопризнания и прецени, че е по-добре да получи присъда по доброволен път. Така той се споразумя с прокуратурата да изтърпи общо 1 година и 8 месеца строг затвор. Съдът сметна наказанието за справедливо и го одобри окончателно.