Боби отваря нова страница в живота си, Коко и Митко в щура надпревара за наследството на леля Гинче
 
 Луда любов и жестоко съперничество вълнуват приятелите от сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от 29 февруари. Какво се случва със съквартирантите в най-забавната квартира в столицата, зрителите ще разберат в новите епизоди в понеделник, вторник, сряда и петък, от 22.00 ч. по Нова.
 
Боби е на прага на нова страница в живота си. За да я отвори обаче, трябва да плати висока цена – той се разделя с голяма мечта и е на път да загуби доверието на близки приятели. Любовта обаче е на негова страна. Връзката му с Лили се задълбочава все повече и той е готов да се превърне в герой за приятелката си, опитвайки да я спаси от огромна опасност. Ще успее ли?
 
Влюбената Симона пък е на ръба на отчаянието. Заради бременността тя има вниманието на Дани, но не и любовта му. Мони копнее за сериозна връзка с Дани, но не забелязва колко истински са любовта и предаността на Асен, който й помага за всичко. Дали Симона най-накрая ще разкрие фалшивата си бременност?
 
Коко и Митко пък влизат в открито съперничество за обичта и най-вече за наследството на тяхната любима леля Гинче. Ще има ли победител в трагикомичната битка за благоволението на възрастната жена и кой ще е печелившият?
 
Отговорите зрителите ще разберат в новите епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ – понеделник, вторник, сряда и петък, от 22.00 ч. по Нова телевизия.
 
Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.