Популярният фен на „Дунав“ Тихомир Вълков, главният редактор на сайта „Русе Топновини“ Андрей Кючуков и Томислав Димитров бяха на митичния „Анфийлд“, за да гледат любимия си „Ливърпул“ в мача срещу „Лестър“. Тишо, както е известен сред приятелите си, работи като търговски представител. Негова сестра е нашумялата поп фолк изпълнителка Яница. 

- Тишо, как се стигна до това пътуване?
- От шестгодишен съм фен на „Ливърпул“. Разказваха ми за този отбор, че е европейски шампион. Като поотраснах гледах как Гробелар спасява серия дузпи. Оттогава съм фен на отбора. Голямата ми мечта беше да гледам „Ливърпул“ на живо. С помощта на фенклуба в София си купихме билети, после хванахме директен полет от Букурещ и се озовахме до река Мърсисайд. Мачът беше на 26 декември миналата година.  
- Колко струваха билетите ви?
- Нашите бяха от по-евтините - 59 паунда, което прави около 160 лева. Местата ни бяха на култовата трибуна „Коп“ с най-запалените фенове на „Ливърпул“. Всъщност, на мача бяха дошли момчета и момичета от цял свят. Агитката на „Борусия“ /Мьонхенгладбах/ идва по традиция за всеки мач в края на годината. Най-много се впечатлихме обаче от фен, който беше пътувал 3 дни с няколко смени на полетите. Той е роден в Шри Ланка, но живее в Нова Зеландия. Човекът беше щастлив.  
- Каква е атмосферата на „Коп“?
- За разлика от миналото там вече няма места за правостоящи. Забранено е. Под трибуната има бар, откъдето можеш да си купиш бира и да я изпиеш набързо и на място. Бирата е забранена по трибуните. На стадиона и около стадиона въобще не се пуши. За атмосферата трудно могат да се намерят най-верните думи. Каквото и да се каже, все ще звучи като клише. Когато отборът излезе на терена, буквално настръхнах, особено пък когато се понесе най-великият футболен химн „You ll Never Walk Alone“ /“Ти никога няма да вървиш сам“/. Най-хубавото беше, че аз, Андрей и Томислав като че ли бяхме дошли за късмет, защото „Ливърпул“ победи с 1:0 лидера във Висшата лига. 
- Какво остана най-силно в тебе като усещане?
- Празникът на задружни и обединени около една идея 45 000 души. 45 000 сърца бият като едно.  
- Ти беше дългогодишен секретар на фенклуба „Дунав завинаги“. Как ще коментираш новата цена от 5 лева за мачовете на отбора през пролетта?
- Надявам се да няма отлив от трибуните. Не би трябвало да има. Поне така ми се иска. Всеки русенски фен, преживял последните два сезона на „Дунав“ във „В“ и „Б“ група, няма начин да на дойде пак на стадиона. Пък и моментът сега е особен - отборът ни е първи и като никога има шанс да влезе в „А“ група. Подкрепата в този момент е много важна, затова и ще се надявам на мача в събота срещу „Нефтохимик“ да запълним най-малкото половината стадион. Без това статистиката казва, че мачовете на нашия отбор през есента са сред най-посещаваните в България въобще. Както пеят момчетата на „Коп“, „Ти никога няма да вървиш сам!“ Така правят истинските фенове.  
- Ако трябва да подредиш пристрастията си, как ще го направиш?
- „Дунав“ винаги ще е номер едно - сега и завинаги! После идва „Ливърпул“.