Започва предварителната продажба на билети за предстоящия мач на „Дунав“ срещу „Нефтохимик“. Припомняме, че „драконите” подновяват шампионата на втория ешелон на 27 февруари, събота, от 14 ч. на Градския стадион в Русе.

До момента те са водачи в класирането на „Б” група с актив от 38 точки, с 4 повече от преследвачите „Поморие” и „Локомотив” Горна Оряховица. Техните гости са на деветото място с 22 точки. Срещата между тях в Бургас завърши 1:1 с изравнителен гол за „шейховете” в 90-ата минута.

Пропуските за двубоя в Русе могат да бъдат немерени в магазин “Big Boys” на ул. „Ангел Кънчев” 23 и в обектите на „Фаст маркет“ на ул. „Петко Д. Петков“ 3 и „Плиска“ 94 след 11 ч. на утрешния 25 февруари. Припомняме, че те са с цена 5 лв.

Въпреки че кампанията по предварителна продажба на билети позагуби скорост в края на миналата година, ръководството реши да направи този жест и да осигури достатъчно време на любителите на футбола да се снабдят с пропуските и да заемат на време своите места по трибуните, за да подкрепят „Дунав” в този важен мач.