Специално за грандиозния концерт на легендите „Юрая Хийп“ организаторите от „Булстрад Арена“ пускат в продажба от днес 500 билета за студенти на цена от 12 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежата на ивентим, на касата на залата, както и на касата на Usit Colours в сградата на русенския университет срещу представяне на съответните лични документи. В деня на концерта на 7 май (събота) за студентите с промоционални билети ще бъде организиран отделен вход за Булстрад Арена, на който пропускателният режим ще се извършва срещу представяне на билет и студентска карта.
Останалите билети за събитието, които също от днес са в продажба, са на цени 15, 20, 30 и 40 лв. в зависимост от разположението в залата.
Както „Утро“ писа концертът на легендарната британска рок група ще бъде кулминацията на събитията, посветени на празника на града - 6 май, Гергьовден. Световно известните музиканти ще бъдат водени от основателя Мик Бокс, китара и вокал. Заедно с него в Русе ще пристигнат вокалистът Бърни Шоу, Фил Ланзон, клавишни и вокал, Ръсел Гилбрук, барабани и вокал, и Дейв Ример, бас китара. Те ще изпълнят всички големи хитове на групата в оригиналните им аранжименти.