Елизабет Брайер и Пърси Касерас от австралийския град Мелбърн и Пламен Йорданов-Папи и Диана Ковачева от Русе - заедно и поотделно, показват как художественият образ може да намери различни и съзвучни отражения във фотографията, живописта и словото. Роденият в Перу Пърси Касерас споделя с русенци причудлива актова фотография, към която австралийката Елизабет пише поетични текстове. Русенецът Пламен Йорданов показва различните изрази на хармоничното женско тяло, нарисувано с акварел, но в духа на графиката. Диана Ковачева влиза в дилог с художника, като в своите текстове доразказва истории и настроения, провокирани от ролята на модела. 
Изложбата, в която като в огледало се отразяват образи и текстове, е наречена „Игра на отражения“. Тя бе открита снощи във фоайето на Доходното и е част от афиша на арт салона „Любов и вино“. Специално за откриването в Русе пристигнаха Елизабет Брайър и Пърси Касерас, които не скриха удоволствието си от общуването си с русенци. 
Артистичното настроение продължи с интригуващата джаз вечер в Голямата зала - концерта на Брас асоциация „Комбо“ с тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Тодор Бакърджиев - тромпет и вокал, Милен Кукошаров - пиано, Димитър Карамфилов - бас, Георги Марков - барабани и Атанас Попов - перкусии.